Tarieven – Portretten

Minisessie

Met het minipakket zorg ik binnen een half uur dat jij je een volledig verzorgde portret fotosessie krijgt op een prachtige buitenlocatie. Uiteraard krijg je hier 5 nauwkeurig nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit bij die ik samen met jouw uitkies. Zo ben je altijd verzekerd van een prachtig aantal foto’s die dicht bij jou staan en over jou spreken!

Basispakket

In het basis pakket staat de fotosessie vooraan. Zo is er met een uur voldoende tijd om in de prachtige buitenlocatie een volledige fotosessie te doen. Hierbij horen dan ook 15 nabewerkte foto’s van een hoge kwaliteit, die we samen hebben uitgekozen.

Luxepakket

Het luxepakket is het meest ongedwongen en ontspannen pakket om de mooiste foto’s te maken van jou. Met het anderhalf uur zorgen we er samen voor dat het op de prachtige buitenlocatie, een perfecte sessie wordt om later met een lach op terug te kijken. De 20 hoge kwaliteit, nabewerkte foto’s die we samen uitkiezen zitten hier ook uiteraard bij.

Ook wel interessant

Ik werk graag in een rustige en ontspannen omgeving. Om dit voor elkaar te krijgen, vind ik het fijn om van te voren even contact met elkaar te hebben zodat we elkaar kunnen leren kennen en zo tijd kunnen besparen tijdens de fotosessie zelf. Bij elk pakket is het ook mogelijk om extra foto’s na te bestellen uit een persoonlijke selectie. Hierbij zijn de kosten €10,- per foto.
Verder zijn de reiskosten inbegrepen tot 20 kilometer vanaf Riemst.

Minipakket

79,-
  • 30 min fotosessie op een prachtige buitenlocatie
  • 5 nauwkeurige nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit
  • Incl. vervoerskosten binnen een straal van 20 km

Basispakket

189,-
  • 1 uur fotosessie op een prachtige buitenlocatie
  • 15 nauwkeurige nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit
  • Incl. vervoerskosten binnen een straal van 20 km

Luxepakket

279,-
  • 1,5 uur fotosessie op een prachtige buitenlocatie
  • 20 nauwkeurige nabewerkte foto’s in hoge kwaliteit
  • Incl. vervoerskosten binnen een straal van 20 km

Een foto sessie boeken

Zou je graag een foto sessie bij mij willen boeken om zo de perfecte foto’s te krijgen?
Dan hoor ik graag van je! Dit kan je doen door het contact formulier in te vullen op de contact pagina of door mij te bellen.